slow fashion hub

popup-plats på hornsgatan

I vår lokal med secondhand och re-design har vi ett antal popup-platser som hyrs ut till entreprenörer inom hållbarhet på månadsbasis. Det ska vara mer prisvärt än andra popup-platser och enklare. Våra platser är designade för dig som t ex driver ditt företag vid sidan om ditt "riktiga" jobb, eller du som har ett hobbyprojekt du vill maxa eller du som är nystartad och behöver en plats att synas på.

Vad?

Under vår och höst kan du hyra pop-up-plats hos oss på Slow Fashion Hub. Nyckelordet för vad som kan säljas är HÅLLBARHET. Det kan handla om secondhand, re-make, småskaligt hantverk, reparationer, klädvård mm. 

Bokningsbara månader på våren är är februari, mars, april maj och under hösten september, oktober och november.

Du behöver ha en momspliktig verksamhet.Hur?

Du levererar prismärkta varor och ansvarar för påfyllning vid behov, vi sköter resten.

Vi säljer dina varor via vårt betalsystem och du fakturerar oss sålda varor i slutet av perioden. 

Bor du inte i Stockholm går det bra att skicka dina varor så sköter vi steaming, upphängning och påfyllnad till en extrakostnad. 

Oftast har vi har AW i butiken sista torsdagen varje månad, då får deltagarna en VIP-kväll med bubbel och shopping. Vill du vara med då är det jättekul. Då presenterar vi dig och gästerna får möjlighet att "träffa designern" och ställa frågor.

Vill du arrangera ett eget event i lokalen under din pop-up-tid så går det oftast att lösa. Hör av dig med tankar och tid så återkommer vi med prisförslag.

Pris?

Kläder

20 galgar som vi placerar ut i butiken.

3500kr + moms/månad

Extra för ej i Stockholm: 750kr + moms (inkl steaming). Du skickar prismärkta varor, vi fixar resten.

Acc & annat

Exponeringsyta motsvarande tre hyllor på ca 30x75 cm, beroende på varor så har vi antingen två hyllor för prylar, eller så placerar vi ut dessa i butiken. 

3500kr + moms/månad

Extra för ej i Stockholm: 500kr + moms. Du skickar prismärkta varor, vi fixar resten.